DOCÈNCIA

Després d’acabar els seus estudis d’interpretació a l’Institut del Teatre i de participar en alguns espectacles com a actor (amb directors com Jaume Melendres i Frederic Roda, entre altres) David Plana va incorporar-se com a professor al Col·legi de Teatre de Barcelona. Va dirigir durant tres any el taller de tercer curs, escenificant textos de Bertold Brecht, Peter Weiss, Karl Valentin i Sergi Belbel.

Ha estat professor d’escriptura dramàtica a l’Obrador de la Sala Beckett durant gairebé quinze anys. Pels seus cursos han passat bona part dels nous autors que han estrenat darrerament a Barcelona: Marta Buchaca, Guillem Clua, Cristina Clemente, Carles Mallol, Marc Rosich, Pere Riera i Estel Solé entre d’altres.

A partir de la seva experiència en l’àmbit audiovisual, imparteix cursos especialitzats d’escriptura comparada, analitzant els dos fenòmens narratius, teatre i televisió.


Per a informació sobre els propers cursos d'escriptura i guió d'en David Plana, visita l'apartat "News" del menú d'aquet web o bé segueix-lo al Twitter: @davidplana.