JET LAG

Jet Lag, és una comèdia de situació ideada per T de Teatre i Cesc Gay que posa humor a la vida quotidiana de cinc dones al voltant de la trentena. Es tracta d'una sèrie "femenina" que porta el segell de les seves protagonistes, responsables d'èxits teatrals com Homes o Criatures i on David Plana hi va treballar com a guionista durant tres temporades.

 

La sèrie, que s'emetia per TV3, va arrencar la primavera del 2001 i va suposar el debut de la companyia T de Teatre en la televisió.


Argument de la sèrie

Les components de T de Teatre donen vida a la Sílvia, la Carla i l'Esther, tres dones que comparteixen un pis a la Rambla de Barcelona. Les tres treballen com a hostesses de vol per a una companyia d'aviació i es passen el dia amunt i avall, volant per tot el planeta.

A la Carla li encanta aquesta feina. El que li agrada és viatjar, divertir-se i conèixer homes interessants a qui maltractar. La Sílvia, en canvi, sempre s'està queixant. Li agradaria fer altres coses. Ella és... diferent. L'Esther és l'única que té una relació estable i com Déu mana. L'Andreu és la seva parella i sovint s'està al pis.

La Diana és la veïna. Viu a l'apartament del davant, porta per porta. És viuda, per un desgraciat accident domèstic del qual no s'ha de sentir responsable.

La Mariona és la germana petita de l'Esther. Després d'uns quants anys vivint a Madrid i, quan estava a punt de casar-se, va tornar a Barcelona.


Videos d'alguns capítols


Imatges de la sèrie