L'UN PER L'ALTRE

David Plana va ser guionista durant la primera temporada de la sèrie i coordinador de guió a la segona temporada. La sitcom, emesa a TV3, estava protagonitzada per Jordi Sánchez i Mònica Glaenzel i es va emetre durant els anys 2003 i 2005.


Argument de la sèrie

El Toni, un mestre d'història i arqueòleg frustrat, s'ha ajuntat amb la Maria, la recepcionista de l'hostal Lisboa. És fill dels propietaris d'un sex shop de Barcelona, "La Venus d'Horta", regentat per la Rosa, la seva mare. El pare, el Poppins, retirat deu anys abans de la jubilació, dedica la seva vida als seus dos hobbies: la vida contemplativa i la música rock.

 

La sèrie s'inicia quan el Toni i la Maria s'instal·len al pis que hi ha damunt el sex shop i just a sota del pis dels pares del Toni. Aquest pis és propietat dels sogres de la Maria, un regal enverinat que farà que el Toni i la Maria se sentin sempre en deute.

 

Des d'aquest moment, la Maria s'adona que la seva família política té un estil de vida força peculiar, que la deixarà fascinada. En canvi, a en Toni li servirà per tornar a descobrir el que ja sabia: ell i els seus pares no s'entendran mai.


Links


Videos d'alguns capítols


Imatges de la sèrie