AIXÒ NO ÉS VIDA

Cartell de l'espectacle "Això no és vida".
Cartell de l'espectacle "Això no és vida".

David Plana repeteix amb la companyia T de Teatre després de l'èxit aconseguit amb l'obra criatures. En aquesta ocasió, Plana dirigeix l'espectacle i també és responsable de la dramatúrgia juntament amb Sergi Belbel i Albert Espinosa.


Sinopsis de l'obra

Això no és vida és la quarta creació de la companyia T de Teatre,  una radiografia àcida i sarcàstica de la vida de cinc dones que pateixen alguns dels mals més habituals de la vida contemporània. Els personatges d'Això no és vida viuen en el desconcert més absolut, submergits en la confusió total, ofegats, estressats i obsessionats. L'espectador és testimoni d'un quintet d'inseguretats manifestades mitjançant una dona hiperactiva encegada per l'organització, una depressiva suïcida, una executiva irritable i agressiva, una ingènua conformista i una addicta a la cirurgia estètica incapaç d'acceptar-se a si mateixa.
 
Totes elles competeixen per explicar-nos les seves dèries i manies, al mateix temps que floten immerses en una boira onírica protagonista d'una escenografia màgica i enginyosa capaç de sorprendre l'espectador. En un espai de gran plasticitat visual, les actrius es troben en un indret de transició, on es veuen desafiades a replantejar-se la seva vida, desesperades i unides per aconseguir allò que tots voldríem: la felicitat.
 
Amb l'estil directe i incisiu que caracteritza les T de Teatre, l'espectacle treu punta novament al món de les relacions humanes a partir de situacions quotidianes. Això no és vida és una paròdia esbojarrada sobre la tendència humana a complicar-se l'existència, sobre els entrebancs i peripècies de cinc dones condemnades a conviure amb els drames i les frustracions que elles mateixes s'han creat.


Crítiques i notícies


Fotos de l'espectacle